0
Evropske lige

Katanija razbila nebeskoplave, sigurna Fiorentina

Blamaža Lacija, kiks Napolija

Objavljeno: 04.11.12 u 17:03

Odigrano je šest mečeva 11. kola Serije A, a svakako da je najveće iznenađenje ubedljiva pobeda Katanije protiv Lacija od 4:0, a vredan pomena je i bod koji Torino nosi kući iz Napulja.

Katanija je rastavila Lacio na komadiće, a demoliranje nebeskoplavih najavio je Alehandro Gomez u 9. minutu. U 25. je već bilo 2:0 golom Lodija iz penala, da bi četiri minuta kasnije Gomez povisio na 3:0. Do kraja susreta Katanija je dala još „samo“ jedan gol i to Barijentos u 69. minutu.
Napoli je dočekao Torino i svi su očekivali lak trijumf Napolitanaca. Kavani se vratio u tim i već u sedmom minutu zatresao mrežu rivala. Međutim, Napoli je stao u nastavku, a u poslednjih pola časa gledali smo inicijativu Torina. Da sve bude kako ne treba po domaći tim pobrinuo se Sanson u 90. minutu kada je izjednačio.
Fiorentina je nastavila seriju sjajnih rezultata i sa 4:1 savladala Kaljari. Prekinut je niz pobeda tima sa Sardinije na brutalan način, a strelci za ljubičaste bili su Rodrigez, Jovetić, Toni i Kuardado, dok je za Kaljari strelac bio Kasarini koji je u 43. minutu izjednačio.
Bolonja i Udineze su podelili bodove, domaći su poveli golom Dijamantija, ali je Di Natale zebrama doneo bod. Sampdorija je doživela novi poraz, ovoga puta na Marasiju je bodove odnela Atalanta. Ćiru Ferari se smeši otkaz, a strelci za tim iz Bergama bili su Bonaventura i De luka, a za Samp je pogodio Enco Marseka. Sijena je savladala Đenovu sa 1:0 golom Paćija u 55. minutu.

U ekipu Đenove se vratio Janković, ali i pored toga su grifoni izgubili.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter