0
AdmiralBet ABA Liga

Vuk Radivojević je na najbolji mogući način proslavio jubilarni 300, nastup u crveno belom dresu

Zvezdi pobeda, Vuku torta

Objavljeno: 03.11.12 u 23:19

Radivojević je postigao devet poena (3-2 za dva, 2-1 za tri, 2-2 penali) četiri skoka i četiri asistencije, ali je u svakom smislu bio pokretačka snaga crveno-belih pravi motor ekipe na svom tristotom nastupu.

„Ja bih se prvo zahvalio ljudima iz kluba i navijačima na gestu povodom mog jubileja. Odigrati 300 utakmica nije mala stvar, samo mi fali trofeja u Zvezdi“ počeo je priču Radivojević i potom dodao:

„Mi smo većim delom utakmice igrali onako kako i želimo. Shvatili smo kroz padove u manjim periodima da ne možemo da igramo sa slabijom odbranom. Ipak, čim smo se vratili u ritam stvorili smo i veliku razliku. Ova utakmica nam je odlično poslužila kao priprema za meč prvog kola H grupe Evrokupa“ zaključio je Radivojević.

Trener Zvezde, Vlada Vukoičić zadovoljno je konstatovao:

„Pre nego što čestitam Vuku ja ću da čestitam i celom timu na pobedi i, što je važnije za nas, na jednoj korektnoj i vrlo dobroj igri, iako uvek može više. Igra je pogotovo bila dobra u napadu. Imali smo par praznih minuta u odbrani. Imali smo turbulentu situaciju i nju polako prevazilazimo.  Najbolji put ka našem cilju, iako nije atraktivan za igrače i navijače, je igra sa jakom odbranom.  Ako to budemo shvatili kao filozofiju moći ćemo da igramo sa svakim timom u svakom takmičenju. Uveren sam da u svim tim takmičenjima možemo da imamo veliku ulogu.

Solnok nije loš tim, imaju iskusne igrače koji znaju košarku. Videli ste u par navrata kad smo im dozvolili da preuzmu inicijativu u napadu i odbrani – oni su to kaznili i to je pokazatelj da imaju kvalitet. Na kraju, hoću i ja da čestitam Vuku na jubileju. Mnogo toga je prošao sa Zvezdom, mnogo toga i ostvario osim jedne stvari, a mi ćemo se potruditi da i to dobije ove sezone.“

.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter