0
Evropske lige

Inter srušio staru damu!

Objavljeno: 03.11.12 u 22:44

Juventus je doživeo poraz posle 49 mečeva u Seriji A! I to u velikom derbiju Italije od Intera na Juventus areni!

Neroazuri su slavili sa 3:1 i primakli se staroj dami na samo jedan bod i najavili zanimljivu sezonu u Seriji A!
Juventus je poveo posle samo 18 sekundi golom Artura Vidala, iako je bio ofsajd Asamoe koji je asistirao kod gola.

Niko nije mogao ni da sluti da će Inter uspeti da napravi preokret, nisu igrali dobro u prvom poluvremenu, ali je Stramaćoni očigledno imao sjajan motivacioni govor na poluvremenu! Inter je izašao na teren izuzetno motivisan u drugom delu, a do izjednačenja dolaze u 59. minutu posle penala koji je dosuđen zbog povlačenja Milita za dres od strane Markizija. Milito je siguran sa bele tačke, a isti igrač donosi Interu vođstvo u 76. minutu. Šutirao je rezervista Guarin veoma dobro, Bufon odbranio i odbio loptu na koju je natrčao sjajni Argentinac i drugi put zatresao mrežu.

Pokušao je Juve da dođe do izjednačenja, ušao je Kvaljarela umesto Kaseresa, Stramaćoni izveo Milita i ubacio Mudingaja. A onda je sevnula kontra koju je vodio Nagatomo. Japanac je asistirao Palasiju koji postiže treći pogodak za goste i rešava meč.

Prvi poraz Juventusa u Seriji posle 49 mečeva, prvi poraz Andree Piral posle dve godine u italijanskoj ligi! Inter je pokazao da može da se nosi sa Juventusom i da želi Skudeto ove sezone. A Juventusu ostaje da se zamisli gde su pogrešili na ovom meču protiv najvećeg rivala…

 

Juve ostaje prvi sa 28 bodova, dok Inter ima samo jedan manje. Uzbudljiva sezona nas očekuje u Seriji A.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter