0
Ostali sportovi

Desetkovani na Ruse

Objavljeno: 31.10.12 u 10:21

Nema kapitena Momira Ilića, nema Momira Rnića, nema Rajka Prodanovića… Mnogih nema, ali selektor srpskih rukometaša Veselin Vuković veruje u one igrače koje ima na raspolaganju.

Smatra da uz njihovu podršku u niškoj dvorani Čair orlovi večeras (20.30) mogu da savladaju selekciju Rusije u prvom meču kvalifikacija za odlazak na EP u Dansku.

„Imamo ozbiljnih problema s povredama i grača, pa nam je porška navijača preko potrebna. Pred nama je meč s Rusijom, a potom i Bosnom i Hercegovinom, a ta dva duela su jako važna za nas. Zato je neophodno da budu uz nas.

Da se razumemo, neće biti smak sveta ni ako oba duela izgubimo, ali trijumfi bi nam mnogo značili.

Uz hrabrost od samog starta i podršku publike, možemo da se nosimo sa Rusima. Oni će imati motiv da sa novim selektorom naprave nešto u narednim godinama, a između ove dve selekcije postoji obostrani respekt.

Rusija ima više registriranih rukometaša nego Srbija stanovnika. Naša grupa je najteža jer smo Ruse i Bosance izvukli kao najjače ekipe iz trećeg i četvrtog šešira. Logično je očekivati da imamo dobro suđenje, s obzirom na neke zasluge stečene ranije, a utakmica je važna“, kaže Vuković.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter