0
Domaći fudbal

Šansa za rezerviste

Objavljeno: 30.10.12 u 16:09

Dok su ostali srpski klubovi igrali mečeve osmine finala nacionalnog Kupa Partizan se spremao za meč protiv Intera, a sada kad svi drugi odmaraju, Partizan igra protiv Borca. Tako je to kad si jedini srpski klub koji igra neko evropsko takmičenje.

Kao takvi, crno-beli su apsolutni favoriti u sutrašnjem meču (16.00) protiv drugoligaša iz Čačka i sve osim sigurne pobede bilo bi veliko iznenađenje.

„Godinama već igramo u ritmu vikend – sreda, ili četvrtak, pa ovo za nas nije ništa novo. Za nama je serija teških mečeva, ali pred nama počinje jedan novi niz podjednako važnih i kvalitetnih utakmica.

Čačani su glavni kandidat za povratak u Superligu i svesni smo da neće biti lako. Ipak, jasno je da smo mi favoriti i da očekujemo pobedu.

Tim će pretrpeti veliki broj izmena, a očekujem da svi momci koji budu na terenu pruže svoj maksimum. Priliku će dobiti oni koji su do sada slabije igrali, pa će imati mogućnost da dokažu kako su spermni za starnih 11“, kaže Vermezović i dodaje:

„Oporavak Brazilca Eduarda se malo odužio, budući da je imao problema zbog opterećenosti noge, ali verujem da će nam se na treninzima pridružiti već narede nedelje.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter