0
ATP

Težak žreb za srpske tenisere

Objavljeno: 27.10.12 u 12:59

Srpski predstavnici na Mastersu u Parizu Novak Đoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki nisu imali sreće na žrebu.

 
Novak Đoković je postavljen za drugog nosioca turnira u prestonici Francuske. U prvom kolu je slobodan, dok će u drugom odmeriti snage sa pobednikom meča Fernando Verdasko – Sem Kveri. Potencijalni rival Noletu u trećem kolu ukoliko savlada svog protivnika bio bi Kanađanin Miloš Raonić. A u eventualnom četvrtfinalu bi se sastao sa Huanom Martinom Del Potrom ili Džonom Iznerom.

 
Ako Đoković dogura do polufinala tamo bi moga da se sretne sa Fererom ili Congom.

 
Tipsarević je takođe slobodanu prvom kolu, a u drugom kolu će se sastati sa pobednikom duela Aleksandra Dolgopolova i kvalifikanta. Potencijalni protivnik Tipsarevića u trećem kolu je Argentinac Huan Monako, a ukoliko srpski teniser prođe do četvrtfinala, tamo će ga čekati Britanac Endi Marej.

 
Viktor Troicki će u prvom kolu igrati sa domaćim teniserom Žilijenom Benetoom, a ukoliko prođe dalje sastaće se najverovatnije sa još jednim Francuzem ŽoVilfredom Congom.

 
Titulu u Parizu brani Rodžer Federer, koji je prošle godine u finalu savladao Congu.

 
Masters u Parizu počinje u ponedeljak 29. oktobra, a igra se za nagradni fond od 2.427.975 evra.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter