0
Fudbal

Subotić za pobedu, goropadni vukovi

Objavljeno: 27.10.12 u 17:33

Odigrano je pet mečeva 9. kola Bundeslige, a istakli bismo na samom startu pobedu aktuelnog šampiona Borusije iz Dortmunda u gostima protiv Frajburga od 2:0 i to po snegu koji je vejao tokom čitavog meča!
Frajburg je u prvom delu mogao do vođstva, a najbolju priliku propustio je Jendrišek koji je pogodio prečku. Dortmund je čekao po snegu, Klop bio zabrinut, a onda u 54. minutu slobodnjak za milionere, centaršut Rojsa i sjajna reakcija Subotića koji glavom šalje loptu u suprotan ugao za vođstvo od 1:0. Meč je odlučen u 83. minutu kada pogodak postiže Mario Gece na asistenciju Roberta Levandovskog. Konačno pobeda Dortmunda u gostima, a sada milioneri čekaju neki kiks Bajerna.

Šalke je dočekao Nirnberg posle velike pobede u Londonu nad Arsenalom i mučili su se više od očekivanog. Sve do 77. minuta su strepeli navijači kraljevsko plavih, a tada Džeferson Farfan šalje loptu u mrežu i donosi nova tri boda ekipi Huba Stevensa.


Volsfburg je otpustio Feliksa Magata i napad je proradio. Razbili su Dizeldorf u gostima sa 4:1, a svi golovi pali su u drugom poluvremenu. Dva puta se upisao Bas Dost, a po jednom Olić i Dijego, dok je utešni pogodak za domaće delo Langenkea sa bele tačke.
Adam Šalai se poigrao sa odbranom Hofenhajma i dao hettrik u pobedi Majnca od 3:0, a bodove su podelili Grojter Firt i Verder. Grojter je poveo preko Edua, ali je u 44. minutu izjednačio odlični Nils Petersen.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter