0
Evropske lige

Barsina petarda

Objavljeno: 27.10.12 u 23:50

Fudbaleri Barselone upisali su i osmi trijumf u Primeri ove godine, pošto su u susretu 9. kola u gostima savladali Rajo Valjekano sa 5:0.

Nije Barsa u prvom poluvremenu igrala karakteristično, ali je ipak došla do vođstva i to maltene iz prve šanse. Sjajno je Fabregas proigrao Vilju u 20. minutu, a odlični napadač nije pogrešio. Već na startu drugog poluvremena rešen je pobednik, Montoja je dao loptu Mesiju koji odličnim udarcem postiže drugi pogodak na susretu. A nesrećni Ruben nije imao šansi ni kod trećeg gola Barselone, kada je Alba centrirao, a Ćavi postigao pogodak u 79. minutu. Samo minut kasnije upisao se i Fabregas posle centaršuta Pedra. I za kraj, Lionel Mesi je dao i drugi gol na meču za konačnih 5:0! To je bio 301. gol Mesija u profesionalnoj karijeri.

Barselona sada ima 25 bodova i opet je odmakla Atletiku, ali Madriđani svoj meč 9. kola igraju u nedelju protiv Osasune na Kalderonu i ne sumnjamo da će Radamel Falkao nastaviti da prati Barsu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter