0
Evropske lige

Mučenje tobdžija protiv policajaca, sjajan meč Redinga i Fulama, Vigan slavio

Arteta spasio Arsenal

Objavljeno: 27.10.12 u 18:04

Odigrano je još četiri meča 9. kola Premijer lige, a u malom londonskom derbiju Arsenal je posle velikih muka savladao KPR sa 1:0.
Arsen Venger je počeo meč sa Žiruom i Podolskim napred, a u startnih 11 je bio i Džek Vilšir prvi put posle godinu dana.

Mučile su se tobdžije čitav meč, gol nije bilo, nisu pomogle ni izmene Vengera kada je uveo Volkota i Žervinja umesto Vilšira i Podolskog… A veliku uslugu je Arsenalu učinio Stefan Mbija koji je u 79. minutu zaradio crveni karton, pošto je udario Vermalena nakon što je dosuđen faul. U 82. minutu Venger uvodi i Aršavina, koji dva minuta kasnije odlično prolazi, Sezar ponovo fenomenalno brani, ali na odbitak natrčava Mikel Arteta i donosi sva tri boda Arsenalu.

 

Neverovatan susret odigrali su Reding i Fulam. Na kraju nije bilo pobednika, a viđeno je šest golova i neverovatni preokreti. Reding je poveo golom Lajgertvuda u 26. minutu, a taj rezultat je bio na snazi do 61. minuta kada je izjednačio Brajan Ruiz. Fulam dolazi do vođstva u 77. minutu golom Krisa Birda, ali se Reding ne predaje i preko Mekklirija dolazi do izjednačenja. Mnogi su mislili da je sve rešeno kada je Berbatov opet doveo goste u vođstvo, ali je Reding zasluženo došao do boda preko Kanua u 90. minutu.

Vigan je savladao Vest Hem sa 2:1, ali meč nije bio neizvestan s obzirom da je u 47. minutu bilo 2:0 za domaće golovima Ramisa i Mekartura, a Tomkins je u samom finišu postigao počasni gol za čekićare.
I jedini meč bez golova za danas odigrali su Stouk i Sanderlend, što nikoga i ne iznenađuje kada se pogleda statistika ova dva tima.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter