0
Evrokupovi

Vermez ništa ne zamera Markecu

Handanović rešio meč

Objavljeno: 25.10.12 u 23:01

Partizan je izgubio od Intera sa 1:0 u Ligi Evrope, ali je ostavio veoma dobar utisak. Mogli su crno beli i da pobede. Da su imali više sreće.

„Mislim da je utakmica bila odlična, moj tim je pokazao da nije slučajno ovde. Šteta što smo izgubili, zadovoljan sam igrom, iako smo izgubili“, izjavio je trenera Partizana nakon utakmice.

Mladi Lazar Marković je imao dve fenomenalne prilike. Jednom je pogodio stativu, a drugi put se nije najbolje snašao ispred golmana Handanovića.

„On ima samo 18 godina, igrao je odlično, na kraju se našao oči u oči sa jednim sjajnim golmanom kao što je Handanović. Ne mogu da zamerim ništa mojim igračima, mnogo su mlađi i neiskusniji od rivala“, dodao je Vermezović.

„Mislim da su Inter i Rubin favoriti u grupi, ali se ne predajemo. Lakše bi nam bilo mnogo sa bodom, ali ne odustajemo. Probaćemo da učinimo nešto u naredna dva meča kod kuće“, ocenio je trener srpskog šampiona situaciju u grupi.

Trener „neroazura“ ističe da je odbrana Hamdanovića rešila meč.

„Mislim da smo imali dosta problema u prvom poluvremenu, znali smo da je Partizan tehnički dobra ekipa. Posle smo igrali bolje, imali dosta prilika, bili agresivniji. Moj tim ima karakter, uvek jurišamo na pobedu. Odbrana Handanovića pred gol je praktično rešila utakmicu. Idemo dalje, ne smemo da izgubimo u Beogradu jer bi to svakako vratilo Partizan u igru“, zaključio je Andrea Stramaćoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter