0
Domaći fudbal

Hvale se do iznemoglosti

Objavljeno: 19.10.12 u 15:59

U srpskom narodu postoji jedna izreka, koja glasi – ti meni vojvodo, ja tebi serdaru! To je ono kad ja tebe hvalim, pa ti onda hvališ mene. Odnosno, kad hvalimo jedan drugog.

E to su uradili treneri Partizana Vladimir Vermezović i Rada Marko Nikolić. Ishvališe jedan drugog, kao da su rod rođeni. Za sve pare.

„Počinje serija teških mečeva, a prvi u nizu je sutrašnji duel na Vračaru. Igramo protiv odlične ekipe Rada, koja po mom mišljenju igra najlepši fudbal u zemlji koja u svakom trenutku zna šta hoće.

Puni su samopouzdanja, beleže odlične rezultate i verujem da će sutra biti odlična utakmica s mnogo golova“, rekao je Vermez, dok je Nikolić rekao nešto slično na račun Partizana:

„Meč s Partizanom je derbi kola, a u takvim situacijama obično nema favorita. Šanse su uglavnom pola-pola, ali ovoga puta možda je aktuelni šampion u blagoj prednosti, jer mislim da imaju najkvalitetniji tim u zemlji.“

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter