0
Fudbal

Englezima samo bod

Objavljeno: 17.10.12 u 19:38

Englezi ipak nisu uspeli da uzmu ceo plen iz Varšave i utakmica je završena 1:1

Meč je prvobitno bio zakazan za utorak uveče (21h) odložen je zbog jake kiše i nevremena, jer je teren bio natopljen vodom.

Počelo je inicijativom Poljaka, koji su u prvih petnaestak minuta propustili dve  dobre prilike, napre preko Grosickog, a onda i Obranjaka. Englezi su u 31. minutu poveli preko Runija koji je postigao 32. reprezentativni gol. Kapiten Stiven Džerard je izveo korener, lopta je usamljenog Runija pogodila u rame i on ni kruv ni dužan postiže gol na zgražavanje golmana domaćih.

 

Shvatili su Poljaci da je vrag odneo šalu i bacili se na napad, pa je u finišu prvog poluvremena moglo doći do izjednačenja posle akcije Levandovskog i Glika ali je ovaj drugi bio neprecizan, pa se na odmor odlazi prednošću Engleza.

Do zasluženog gola Poljaci su stigli u 69. minutu preko fudbalera Torina Kamila Gloka koji savlada Harta pošto je prethodno korner dobro izveo Obranijak.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter