0
Evroliga

Pobeda veće iznenađenje od poraza

Objavljeno: 16.10.12 u 23:48

Veoma težak meč je pred Duletovim mladim timom, u u četvrtak od 20:45 u goste dolazi vicešampion Evrope CSKA.

 
„U Pioniru nikome nije lako zbog specifične atmosfere koja ovde vlada. U takvim uslovima mi smo uvek prevazilazili svoje mogućnosti, pa bi pobeda bila neka vrsta čuda. CSKA je u najužem krugu pretendenata za osvajanje Evrolige, dovoljno poznajem (trenera Etorea) Mesinu da znam da će biti jako oprezan. Ni mi ni oni nismo još uvek u punoj formi, i jedni i drugi smo neugirani. Naša ekipa je veoma mlada, naš je projekat na duži niz godina tako da su oscilacije očekivane, pa će svaka pobeda biti veće iznenađenje nego poraz“, rekao je Vujošević.

 
Opet je Dule pričao o  budžetu:
„Materijalna situacija je katastrofalna. Znam da je nepristojno u ovako siromašnoj zemlji kukati, ali ja to ne bih radio da imamo para. Bez političkog mentorstva ne mogu da se prave velike stvari. Partizan je potpuno nezaštićen“, dodao je Vujošević.

Trener crno belih, koji je na kratko vodio Armejce ima jedan razlog više za pobedu.

„Lagao bih kada bih rekao da nemam ličnih motiva u meču sa CSKA, ali osnovni su moja ekipa i želja za pobedom. Ovo je Sizifov posao, ja sam svestan da će biti poraza, ali u ovakvom stanju svaki poraz je priprema za nove pobede“, zaključio je Vujošević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter