0
Evrokupovi

Olimpijakos gostuje Arsenalu i moli se da ne bude pregažen, šalke dočekuje Monpelje

Grci na Emirejtsu

Objavljeno: 03.10.12 u 14:46

U grupi B su u 1. kolu slavili gosti, a sada su isti ti timovi domaćini i apsolutni su favoriti. Arsenal na Emirejtsu dočekuje Olimpijakos i Venger želi sva tri boda i iz ovog duela, dok Šalke čeka Monpelje i Huntelar i ekipa posle slavlja u Pireju žele da prirede lepu zabavu svojim navijačima.

Arsenal je u duelu sa Olimpijakosom apsolutni favorit i niko ne sumnja u trijumf tobdžija. Jedino pitanje koje se postavlja jeste kojom razlikom će ekipa Arsena Vengera dobiti susret i da li će Žiru konačno krenuti da daje golove i prestati da maši zicere. Olimpijakos nema šansi na Emirejtsu, mada se Grci nadaju da nekako mogu do iznenađenja posle poraza Arsenala od Čelsija, nadaju se da su tobdžije uzdrmane. Ali ne treba se uzdati u to, jer sada neko mora da strada… A Olimpijakos prvi dolazi u London.

U drugom susretu na Auf Šalke areni domaći tim igra protiv Monpeljea, koji polako ulazi u formu. Nije to još uvek igra kakvu navijači francuskog šampiona očekuju, ali su bar počeli da pobeđuju. Ali to večeras nije dovoljno, Šalke igra odlično, naročito na svom terenu i ne vidimo način na koji bi Monpelje mogao da ih zaustavi.

Tabela: Šalke 3, Arsenal 3, Olimpijakos 0, Monpelje 0.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter