0
Evropske lige

Siti gostuje Stouku, Junajted čeka Vigan

Oven napada građane

Objavljeno: 14.09.12 u 15:07

Ovog vikenda na programu su mečevi 4. kola Premijer lige. Čelsi je jedini tim sa 100% učinkom, a četa Roberta Di Matea želi da nastavi u istom ritmu i na gostovanju Kvins Parku. KPR sa sve Žulijom Sezarom na golu željno iščekuje ovaj meč, a Mark Hjuz se nada da će uzeti bar bod. KPR ima ekipu koja može svakoga da iznenadi, pa se nemojte začuditi da u londonskom mini derbiju Čelsi ne pobedi. Plavci su na ovom gostovanju slavili samo četiri puta na 21. meču.

Mančester Siti takođe gostuje u 4. kolu i to odličnom Stouku, koji će ih dočekati sa sve Majklom Ovenom. Bivši napadač Junajteda je već jednom srušio građane i to u poslednjim momentima gradskog derbija… Tevez i Džeko će pokušati da probiju odbranu Stouka, a u tome će im naravno pomagati Nasri, Silva i Jaja Ture, koji bi opet mogao da bude čovek odluke. Verovatno ćemo videti i debi Daglasa Majkona, koji bi mogao da bude izuzetno važan šraf u Sitijevoj mašineriji. Tri poslednja meča na terenu Stouka završena su rezultatom 1:1.

Junajted je u prethodna dva kola trijumfovao identičnim rezultatom 3:2, a sada dočekuje izuzetno nezgodnu ekipu Vigana ove sezone. Međutim, crveni đavoli ne bi trebalo da imaju problema na ovom meču, jer su dobili svih sedam mečeva protiv ovog rivala na Old trafordu, a nisu primili gol na pet poslednjih duela protiv latiksa. Ferguson će biti bez Kagave, Van Persija, Runija…

Arsenal dočekuje Sautempton i pokušaće da na još jednom meču ne primi gol, a da dođe i do druge pobede u sezoni. Navijači se nadaju da će tim Arsena Vengera to uspeti da učini, a izgleda da je iskusni Francuz počeo da sklapa kockice bez Van Persija.

Nesrećni Liverpul i Brendan Rodžers imaju jako teško gostovanje Sanderlendu, gde pobeđuju svae druge godine. Ako je veroati tradiciji tim sa Enfilda bi sada trebalo da slavi, pošto je prethodne sezone izgubio 1:0. Crne mačke imaju jako dobru ekipu i menadžer Martin O’Nil želi skalp Liverpula.I da, poslednji remi koji su odigrali na stadionu „svetlosti“ bio je 2001. godine…

Totenhem je očajno startovao, kao i Liverpul, a žele sva tri boda na gostovanju Redingu, koji je i protiv Čelsija pokazao da se neće predati i ispasti u Čempionšip bez borbe ove sezone.

 

Premijer liga 4. kolo
Norič – Vest Hem (subota 13.45)
Arsenal – Sautempton (subota 16.00)
Aston vila – Svonsi
Fulam – VBA
KPR – Čelsi
Mančester Junajted – Vigan
Stouk – Mančester Siti
Sanderlend – Liverpul (subota 18.30)
Reding – Totenhem (nedelja 17.00)
Everton – Njukasl (ponedeljak 21.00)
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter