0
Domaći fudbal

… kaže Aleksandar Vučić

Džajo sam odluči…

Objavljeno: 14.09.12 u 12:18

„Za povratak Dragana Džajića u Crvenu zvezdu ne postoji nikakav pravni problem i on sam odlučuje hoće li doći ili neće“, kaže potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Ovim se nastavlja pokušaj zvezdaša da utiču na klupsku legendu da se vrati na Marakanu uprkos sudskom postupku koji se vodi protiv njega zbog zloupotrebe službenog položaja i nezakonitog prisvajanja novca.

Uz to, Vučić je celu priču o Partizanu i Crvenoj zvezdi politizovao podsećanjem ko iz političkog vrha navija za koji klub.

„Predsednik republike, predsednik Vlade, predsednik narodne skupštine, svi šefovi koalicionih stranaka, svi navijaju za Partizan u ovoj zemlji, ja sam jedini zvezdaš. Ljajić je čak bio potpredsednik FK Partizan, a Dačić potpredsednik KK Partizan.

Eto, vidite, o svima njima se ne govori, a ja nisam ništa, apsolutno ništa u Zvezdi. E, izvinite, molim vas, niko mi neće zabraniti da navijam za Zvezdu“, rekao je Vučić u izjavi za list Danas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter