1
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dan za raspoložene favorite i po koji gol

Objavljeno: 17.04.19 u 11:50

Ponovo je Ajaks priredio iznenađenje eliminacijom Juventusa tako da večerasnji rasplet može da bude koban za favorita iz Mančestera, ali kvalitet je na njihovoj strani i očekujemo reakciju Parižana posle debakla u Lilu.

MAN. SITI – TOTENHEM 1 (1.50)

Nije lako juriti gol minusa kod kuće, ali je potrebno strpljenje i znanje koje poseduju domaći igrači i pokušaće na sve načine da se domognu konačno završnice Lige šampiona.

PORTO – LIVERPUL GG (1.70)

Engleski gigant ima dva gola zalihe koja treba da su dovoljan kapital, a obe ekipe igraju otvoreno i po gol je moguća opcija u revanšu u kome će gosti overiti prolaz.

NANT – PSŽ 2 (2.00)

Moćna mašinerija iz Pariza je totalno blokirala protiv Lila i posle primljenih pet golova pokušaće danas da se iskupe i pobedom na gostovanju koji nije lako za mnoge ekipe.

LACIO – UDINEZE GG (1.80)

Nebesko plavi iz Rima pokušavaju još da se domognu mesta, koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona i moraće da slome goste mada njima je potreban bar bod u borbi za opstanak.

Ukupna kvota na tiketu je 9.18.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter