4
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/X/FK Partizan

IZJAVA STANOJEVIĆA NAKON PRVE UTAKMICE NA PRIPREMAMA: Evo šta je rekao trener Partizana posle poraza od četvrtoplasirane ekipe u Sloveniji!

Objavljeno: 26.06.24 u 21:12

Postoje detalji kojima je zadovoljan!

Fudbaleri Partizana su poraženi od slovenačkog Brava, rezultatom 2:1 na početku priprema za novu sezonu, a jedini gol za crno-bele postigao je Đorđe Jovanović.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, dao je svoje viđenje meča:

Mogli smo dosta stvari da vidimo. Zato služi ova utakmica, tako da imamo neku jasniju sliku posle ove utakmice na koga možemo da računamo, a na koga ne možemo. Za to ove utakmice i služe, da se dobro pripremimo i da vidimo u kom pravcu možemo da idemo.

Stanojević je potvrdio da su igrači iz drugog poluvremena odigrali sasvim dobro i da može biti zadovoljan delovima:

Tako je, bilo je dosta bolje drugo poluvreme, svežiji su nekako bili, bolje su igrali, možemo biti zadovoljni delovima. Generalno ćemo uraditi analizu i videti šta nam je činiti.

 

9
6

4 Komentara

  1. Dok je igrao i u OFK-i bio mi je nesto antipatican , nasledio je Tvorzana u odbrani i nisam pogresio. Retko ljigav covek. Svesno se sada vratio u ovaj brlog kada 90-95% navijaca FK Partizan trazi ostavke celnika kluba. Naravno, covek je zadatka, ma da – on ce bas da izvadi Partizan, pomisljam da ga je vratio licno Covic. Gde su Jokan, Paun, Ivic, Savo, Cira, Preki, N.Stojkovic, Zivkovic, Djelmas, Admir Smajic…, pa nije bre Stanojevic legenda Partizana. Ili se varam.

    4
    0
    Odgovori
  2. Stanojevic je vec u startu naneo materujalnu stetu Partizanu u iznosu od 200 000 evra, jer je sve ovo mogao da uradi u Beogradu, na Teleoptiku, a ne da tervenči u Sloveniji… Bez gledanja u roster od 36 igraca mogu da pogodim ko nije za roster od 25 igraca ili Partizan; svi iz omladinskog pogona, golman Krunic, Zivkovic, Antic, Kanute, Nemanja Nikolic, Scekic, Filipovic,… Umesto mlacenja prazne slame i dovodjenja igraca radi ugradjivanja, iz Radnickog 1923 Kg, dovesti golmana Lekovica, ofanzivnog veznog Aleksica, i u spicu Vidosavljevica.. Ova tri igraca na trzisti (transfermarkt) vrede 3,1 milion evra, a isplati se dati 5,0 miliona i forsirati ih. Radnicki inace planira da ih proda.. Mislim da Stanojevic nema potencijal za velike timove i da je zaglupljen sa partizanovom decom i partizanovim DNK, kao kljucnim za igre Partizana.

    2
    2
    Odgovori
    • Nasa dva ‘ najveca’ kluba zive od osnivanja na grbaci naroda ( hrani pa zavadi). Koja ce biti plata trenera Stanojevica? Najsveziji Bahar je npr imao nizasta oko 700 hiljada godisnje, sto realno znaci da i ovaj nece da prica ispod bar 20 hiljada mesecno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter