0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Toronto FC

BERNADESKI NAHVALIO SPRSKOG REPREZENTATIVCA: ‘Može mnogo toga da se kaže o njemu!’ (FOTO)

Objavljeno: 04.04.23 u 19:50

Italijan iskreno.

Bivši igrač Juventusa Federiko Bernadeski imao je reči hvale za napadača ‘stare dameDušana Vlahovića. On je bio član tog tima od od 2017. do 2022. godine, kada se pridružio Torontu. Za Vlahovića je rekao da kada se napravi takav transfer sve se zaista promeni.

– Kada napravite takav transfer sve se zaista promeni. Iz tima kao što je Fiorentina, koji je sjajan klub, pređete u Juventus gde na svakom meču morate da pobedite. Tada i shvatite da u timu kakav je Juventus se prihvataju samo pobede i golovi. Nema priče, samo se učinak gleda. Faza prelaska je veoma delikatna, iziskuje promenu mentaliteta. Više nije sve na tebi kao igraču i čoveku kao što je u Fiorentini, već je neophodno dati se u službu tima što je najveća poteškoća. – započeo je.

FOTO: Starsport

 

Dodao je da očekivanja teraju da se više radi kako bi se ispunila i u takvim situacijama se raste kao igrač.

– Može mnogo toga da se kaže o njemu, ali je Vlahović pre svega izvanredan igrač. Ukoliko ne postigneš gol na tri ili četiri utakmice u Fiorentini to prođe neopaženo, ali u Juventusu u takvoj situaciji pritisak i odgovornost rastu. Nije to ni loše, ako igrač shvati na pravi način. Sve to je proces rasta koji igrač mora da prođe. Tako se postaje odgovorniji, mentalno i fizički jači. Očekivanja vas teraju da više radite kako biste ih ispunili. I u takvim situacija rastete kao igrač. – zaključio je Bernadeski.

 

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter