atletika

RADOVI NE KASNE: Sve spremno za atletski spektakl u Beogradu

Radovi na atletskoj stazi u Beogradskoj areni za ovogodišnje Evropsko prvenstvo u atletici biže završeni na vreme, rekao je danas generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković.

UPISAO SE U ISTORIJU: Ristić oborio rekord star 32 godine

Srpski atletičar i najbrži preponaš Milan Ristić, koji se nalazi u Americi, juče je na prvom takmičenju u sezoni oborio državni rekord na 60 metara u dvorani.

KRAJ KARIJERE: Supružnici Iton rekli ‘zbogom’

Dvostruki olimpijski šampion u desetoboju Ešton Iton i njegova supruga, sedmobojka Brijana Tejsen-Iton, saopštili su danas da su završili karijere.

NAJZAHTEVNIJI DO SADA: Počeli radovi u Kombank areni za EP u atletici (FOTO)

Biće to najzahtevniji radovi u Kombank areni od njenog osnivanja.

TEMPIRA FORMU: Mihail Dudaš dodaje gas za EP 2017.

Najbolji srpski desetobojac i 'kralj bronzanih medalja', Mihail Dudaš poslednjih mesec dana nalazi se na pripremama u Africi.

NOVOGODIŠNJA TRKA: Amela Terzić i Elzan Bibić najbolji

Atletičari Novog Pazara Amela Terzić i Elzan Bibić pobedili su danas na tradicionalnoj Novogodišnjoj uličnoj trci u Mrsaću, pored Kraljeva.

AS SRBIJE: Ivana Španović bez premca!

Atletski savez Srbije (ASS) uručio je u ponedeljak uveče u Beogradu nagrade najboljim atletičarima i atletskim klubovima za 2016. godinu.

SVETSKA ANTI-DOPING AGENCIJA: Rusi se masovno dopingovali

Više od 1.000 ruskih sportista koristilo je doping pod pokroviteljstvom države u četvorogodišnjem programu od 2011, pokazali su novi izveštaji Svetske anti-doping agencije.

RUSIMA ZABRANJENA ZASTAVA U ARENI: Srbija se kao domaćin ništa ne pita

Još uvek je aktuelna suspenzija Međunarodna asocijacija atletskih federacija (MAAF) prema Atletskoj federaciji Rusije.

IAAF NIJE IMALA DILEMU: Bolt je najbolji!

Devetostruki olimpijski šampion Jamajčanin Jusein Bolt proglašen je večeras u Monaku, rekordni šesti put, za najboljeg atletičara godine, u izboru Međunarodne atletske federacije (IAAF).