Uslovi korišćenja i privatnost

Korišćenjem bilo kog dela Hotsport.rs portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da korisnici portala Hotsport.rs u svakom trenutku poznaju važeća pravila korišćenja, kao i da ih razumeju u potpunosti.
Hotsport.rs portal, kao i svi njegovi delovi, ne smeju se koristiti u nezakonite svrhe niti za njihovo promovisanje.

Privatnost

Prilikom posete portala Hotsport.rs automatski se preuzimaju određene informacije o korisniku istog, ali portal Hotsport.rs ne skupja informacije o korisnicima direktno.
Služeći se alatima za analitiku koji podležu međunarodnim standardima, prikupljaju se podaci koji ne otkrivaju identitet niti zadiru u privatnost korisnika. Skupljene informacije koriste se radi unapređenja samog portala a odnose se na:
Vreme posete i dužinu posete
Vrstu browser-a i operativnog sistema korisnika
Broj otvorenih stranica i stranice koje korisnik posećuje na portalu
Domen i IP adresa
Adresu sajta sa kojeg je korisnik došao na portal Hotsport.rs, ukoliko je došao linkovanjem našeg portala na pomenutom sajtu
Ako nam korisnik sam prosledi informacije

Komentari

Portal Hotsport.rs zadržava pravo da određene komentare ne objavi ili da iste skrati.
Komentari ne smeju da sadrže govor mržnje, psovke ili uvrede kojima se povređuje privatnost nekog lica.
Hotsport.rs nije vlasnik niti autor komentara na samom portalu, već su to korisnici koji ih ostavljaju, a o kojima se automatski prikupljaju podaci o njihovoj IP adresi.

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter