0
Košarka

Vasilije Micic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Anadolu Efes Istanbul v Partizan Mozzart Bet Belgrade at Sinan Erdem Sports Hall on March 16, 2023 in Istanbul, Turkey. (Photo by Starsport.rs ©)

MICIĆ ODVEO EFES U POLUFINALE TURSKE LIGE: Trojka i blokada presudile Darušafaki! (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.23 u 20:36

Odlično je igrao srpski reprezentativac.

Košarkaši Anadolu Efesa plasirali su se u polufinale turskog prvenstva, tako što su u četvrtfinalnoj seriji, po drugi put, savladali Darušafaku sa 86:84.

Iako su košarkaši Darušafake vodili velikim delom meča, Efes je uspeo da se vrati u ovaj susret, pre svega zahvaljujući srpskog reprezentativcu Vasiliju Miciću i Šejnu Larkinu. Micić je u samoj završnici susreta pogodio bitnu trojku za -2, dok je zatim i izblokirao protivničkog košarkaša i tako odveo svoj tim u polufinale.

Micić je utakmicu završio sa 22 poena i 8 asistencija, dok je Larkin dodao 18, a Bobua 15 koševa. Sa druge strane, Darušafaku je predvodio Olaseni sa 24 poena i 12 skokova.

U polufinalu turske lige, očekuje nas pravi derbi, ukoliko Feenrbahče savlada Tofaš. U tom slučaju, Efes će odmeriti snage sa ekipom u kojoj igraju dva srpska reprzeentativca Nemanja Bjelica i Marko Gudurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter