0
Domaći fudbal

Marko Docic (R) celebrates after scoring a goal during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 25, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) OSLABLJENI ČUKARIČKI IGRA SJAJNO: Zvezda nije uspela do realizacije, Docićev fenomenalan pogodak obeležio prvi deo meča! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.23 u 21:53

Crveno-beli moraju da se probude ako žele do trijumfa.

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog trenutno igraju utakmicu finala Kupa Srbije, a rezultat je 0:1, nakon prvih 45 minuta igre. Meč je kasnio nekoliko minuta, a u 21. Docić je neverovatnim šutem iz kornera prevario kapitena crveno-belih Milana Borjana i tako doneo vođstvo svom timu.

SASTAVI:

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan – Vigo, Eraković, Dragović, Azarov – Mijailović, Kanga – Bukari, Katai, Ivanić – Pešić

Čukarički (5-4-1): Belić – Rogan, Drezgić, Kovačević, Tošić, Stevanović – Ivanović, Miladinović, Docić, Adžić – Badamosi

Samo minut ranije, Čukarički je već imao jednu priliku da poveća vođstvo kada je Adžićev šut zaustavio Borjan, dok se lopta potom odbila do Badamosija. On je šutirao, Borjan je intervenisao i lopta je otiša u stativu.

Na samom startu utakmice, prvu priliku je imala Crvena zvezda, kada je u 3. minutu Katai šutirao iz slobodnog udarca. U pitanju je bila udaljenost od oko 25 metara, ali šut nije bio dovoljno snažan i opasnost je lako otklonjena.

Pokušavala je Zvezda da zapreti i nakon toga, ali je sve pokušaje Čukarički uspešno neutralisao.

Nakon pogotka, gosti se nisu zaustavili, već su nastavili da stvaraju prilike, a jednu dobru, stvorio je upravo strelac prvog gola Docić. On je dobro centrirao, Tošić je bio najviši u skoku, ali je Borjan odbranio.

FOTO: STARSPORT

U 38. minutu, Kanga i Bukari su kombinovali u šesnaestercu, a udarac Gabonca, odbio se od jednog igrača gostiju, samo u korner.

Nisu fudbaleri Crvene zvezde da stanu u 40. minutu iako je očigledno jedan fudbaler Čukaričkog ležao na zemlji duže vreme, a udarac Azarova, odbijen je u novi korner.

Upravo posle tog kornera, stvorila se velika gužva, nakon koje je Zvezda bila blizu gola, ali je Ivanović intervenisao sa gol linije.

Ogromnu priliku imala je Crvena zvezda u 46. minutu, ali je Bukari šutirao direktno u golmana gostiju, dok je Ivanić propustio šansu nakon odbitka.

Podsećamo, za Čukarički ne igraju Popović, Pankov i Lučić, kojima crveno-beli nisu dozvolili nastup, jer su upravo njihovi pozajmljeni igrači.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter