0
Fudbal

FOTO: Twitter/Chelsea FC

NOVI KIKS ČELSIJA: Izabranici Grema Potera ispustili dva boda! (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.23 u 21:44

’Plavci’ opet razočarali.

Fudbaleri Čelsija su u okviru 28. kola Premijer lige dočekali su Everton i remizirali rezultatom 2:2 i tako se udaljili od mesta koja vode u Evropu. ’Karamele’ su napredovale za jednu poziciju i sad su na 15. mestu iznad Notingem Foresta, ali sa utakmicom više.

Prvo poluvreme nezanimljivo skroz, gde se ništa nije videlo osim dva žuta kartona za gostujuće igrače, Gej i Mekenli. Everton se u prvom delu uglavnom branio.

U drugom poluvremenu skroz druga slika, gde smo videli čak četiri gola. U 52. minutu domaći dolaze do vođstva golom Žoaa Feliksa, koji je iz okreta pogodio. Gosti se nisu predavali i već u 69. minutu Dukure postiže pogodak glavom posle kornera. Haverc je izbacio loptu iz gola, ali je zakasnio, jer je već prešla gol liniju.

Nakon par minuta glavni sudija je pokazao na belu tačku, posle duela Risa Džejmsa i Kolmana, a u 76. minutu precizan je bio Kai Haverc. Kada se su navijači ’plavaca’ mislili da je sve gotovo, u 90. minutu, nade domaćih ugasio je Sims, nako sjajne akcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter