0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester United

RAŠFORD PONOVO STRELAC, DI MARIA ZA MINIMALAC JUVENTUSA: Junajted razbio Betis!

Objavljeno: 10.03.23 u 00:00

Kostić asistent.

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Betis u osmini finala Lige Evrope sa ubedljivih 4:1 (1:1) i sebi obezdebili dobru prednost pred revanš. Već u šestom minutu prednost za izabranike Erika Ten Haga doneo Markus Rašford, snažnim udarcem sa sedam metara poslao je loptu pod prečku i junjted je poveo.

Imali su ,,crveni đavoli’’ još dve šanse, preko Verghorsta u 17. i preko Rašforda u 29. minutu, ali su se gosti odbranili. U 32. minutu posle dodavanja Huanmija, Ajoz Perez preciznim udarcem po zemlju šalje loptu u dalju ugao za 1:1.

U nastavku, Mančester je nametnuo svoju igru i već u 52. minutu Antoni sjajnim udarcem povećava prednost svog tima na 2:1. Šest minuta kasnije Luk Šo je centrirao na prvu stativu i precizan je bio Bruno Fernadeš.

U Torinu, Juventus je dočekao ekipu Frajburga. Filip Kostić i Dušan Vlahović igrali su od samog starta. U prvom poluvremenu nije bilo mnogo zanimljivog. U nastavku za ,,staru damu’’  postiže pogodak Di Marija u 53. minutu na asistenciju Kostića. U 63. minutu Frajburg je preko Lukasa Holera postigao gol, ali posle gledanja VAR snimka pogodak je poništen.

Sevilja je na svom stadionu dočekala turski Fenerbahče. Španci su stekli prednost od 2:0 pred revanš meč u Turskoj. Strelac prvog pogotka bio je bio je Džordan u 56. minutu, dok je drugi pogodak postigao Erik Lamela na asistenciju Ivana Rakitića u 83. minutu.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter