0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

MASOVNA TUČA NA TAJVANU: Ludilo na košarkaškoj utakmici, sudija bio živi štit između igrača i trenera! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.23 u 10:49

Evo kako je sve počelo.

Košarkaška liga u Tajvanu, u poslednje vreme, dobila je nekoliko poznatijih imena, među kojima se našao Dvajt Hauard, dugogodišnji NBA centar. Ovog puta, on je učestvovao u utakmici, na kojoj se desila masovna tuča, koja je obišla svet.

U četvrtoj četvrtini utakmice između TajvanBer HiroBirsa i Tajuan Leopardsa, došlo je do koškanja, a potom i divlje tuče. Dvojica plejmejkera našla su se u centru pažnje, kada je Čen Ksjao-jung zamahnuo laktom i direkto u facu udario Čang Juana, nakon čega je nastala opšte ludilo.

Izuzetno je bio ljut i pomoćni trener koji je krenuo da juri Ksjao-junga po terenu, pokušavavši da ga udari, dok je živi štit između bio sudija. Bilo je tu ozbiljnih udaraca, ali je situacija na kraju ipak razrešena, pa su oba tima poslata na klupe.

U kadru je bio i Dvajt Hauard koji je ustao sa klupe kako bi razdvojio aktere tuče, ali je na kraju i sam isključen zato što je napustio klupu, što nikako nije smeo da uradi.

Što se tiče samog rezultata slavili su Leopardsi sa 108:120.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter