0
Fudbal

FOTO: AlNassr FC @AlNassrFC_EN/ Twitter

RIJAD SLAVI RONALDA: Kristijanov zlata vredan gol u sudijskoj nadokandi doneo remi Al Nasru! (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.23 u 18:20

Izabranici Rudija Garsije čuvaju lidersku poziciju!

Derbi 15. runde Premijer lige Saudijske Arabije završen je bez pobednika. Na stadionu ‘Princ Abdulah bin Džalavi’ u Al-Hasi fudbaleri Al-Fateha ugostili su Al Nasr, a nakon gotovo 100 minuta borbe na semaforu je pisalo 2:2. Heroj gostujućeg tima je Kristijano Ronaldo, koji je pogotkom sa bele tačke u sudijskoj nadoknadi doneo remi klubu iz Rijada.

Već u 12. minutu lavovskog nadmetanja domaći sastav poveo je pogotkom Kristijana Telja. Bivši ofanzivac Barselone podsetio je na monente iz najboljih dana karijere i oduševio navijače.

U samom finišu prvog dela susreta, miljenik navijača Al Nasra Taliska, poravnao je rezultat na 1:1 nakon asistencije Konana.

Ništa manje uzbuđenja nije viđeno ni posle najduže pauze, naprotiv, ljubitelji najbitnije sporedne stvari u životu uživali su u sjajnim potezima na obe strane terena-

Marvan Sadan je uposlio Sofijana Bendebka u 58. minutu meča, a Alžirac je naterao Augustina Rosija da izvadi loptu iz mreže drugi put na današnjem duelu.

Konačan rezultat postavljen je u 3. minutu sudijske nadokande, kada je udarcem sa bele tačke važan bod gostima obezbedio legendarni Kristijano Ronaldo. Nema sumnje da će ceo Rijad večeras slaviti Portugalca.

Problem za aktuelne lidere predstavlja činjenica da je u 95. minutu crveni karton zaradio Taliska, pa trener Garsija neće moći da računa na njegove usluge u narednom kolu.


Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter