1
ATP

FOTO: Screenshot

NOVAKOVI NAVIJAČI NAPRAVILI ŠOU U MELBURNU: „Nole ole ole“ – tu su srpske i makedonske zastave! (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.23 u 15:59

Plasirao se u polufinale.

Najbolji spski teniser uspešno je prošao u polufinale prvog grend slema u sezoni Australijan opena, tako što je u četvrtfinalu savladao ruskog tenisera Andreja Rubljova sa 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Novakov naredni protivnik biće Tomi Pol iz SAD, taj meč igraće se u petak, a po završetku četvrtfinala, Đokovićevi navijači su napravili spektakl ispred Rod Lejver Arene.

Već nakon nekih prošlih mečeva, navijači su se okupljali na jedno mesto, gde su pevali u čast Novaka Đokovića, a to je bila praksa i sada. Čulo se „Ole, ole, ole, Nole, Nole“, a videli smo srpske, ali i makedonske zastave.

Zaista, Novak ima fantastičnu podršku u Australiji i priliku da dođe do 10. trofeja na ovom turniru.

Mogu da budem zadovoljan tenisom koji sam igrao, solidan sam bio sa osnovne linije… Rezultat prva dva seta doduše ne oslikava pravu sliku na terenu, bilo je nekih tesnih poena i gemova. Andrej je odličan igrač, imam veliko poštovanje za njega, jedan je od najbržih na turu. Ali, sve važne udarce u najvažnijim trenucima odigrao sam uz svoj najbolji tenis i to me raduje – rekao je Novak nakon trijumfa.

2
0

1 Komentara

  1. Ljudi, malo je reci:FANTAZIJA od igre!
    Andrej je igrao izvanredno, cak i prva dva seta, vidi se njegov suvi kvalitet. Ima odlican servis i izuzetno je brz. Ali nikad na Kugli Zemaljskoj nije postojao ovakav returner kao sto je VELIKI NOVAK! A kad je tako, onda mu nema niko ravan. Jer uz odlican servisifenomenalnu tehniku, viziju igre i prilagodjavanje situaciji, ovakvog Novaka niko ne moze nadigrati. Jedino, ne daj boze, u slucaju povrede. Bog neka pomogne, sportska sreca koju je i te kako zasluzio ali i vredan rad celog njegovog tima, posebno medicinskog, i nass Novak ce zavrstiti ovaj GS turnir na svoj uobicajeni nacin.
    Ziveo veliki Novak, zivela Srbija i ziveli svi SRBI ovog Sveta, ma gde bili. Volimo seljudi, Nass Novak je teniski Tesla, neka ga Bog sacuva , radovacemo se jos puno,puno puta!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter