0
Katar 2022

FOTO: Youtube/Screenshot

SAMJUEL ETO NOKAUTIRAO KAMERMANA U KATARU: Najveći skandal u dosadašnjem delu Mundijala! (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.22 u 09:32

Nešto mu je dobacivao.

Legendarni fudbaler, a sada predsednik FS Kameruna Samjuel Eto, našao se u centru skandala u Kataru. Naime, on je nakon meča između Brazila i Južne Koreje, navnodno ušao u fizički obračun sa kamermanom.

Eto je ovu utakmicu gledao sa tribina, pa je bilo i očekivano da navijači pohrle u želji da se slikaju sa njim. Mnogo njih je to i učinilo, a jedan kamernam prevršio je svaku meru.

On je Etoa pratio, nastavio je da ga snima, a tom prilikom uzvikivao je ime sudije Gasame, koji je sudio utakmicu između Alžira i Kameruna, gde selekcija Alžira smatra da je znatno oštećena i da je zbog toga propustila ovo Svetsko prvenstvo.

Obezbeđenje je prišlo da mu uzme kameru iz ruku, a onda je reagovao i Eto. On je nekoliko puta udario ovog mladića, a poslednji je bio brutalan – koleno u glavu, nakon čega je kamernam pao na zemlju.

Mladić se brzo podigao, a Etoa su ljudi odvukli u stranu. Uzevši u obzir stroge zakone u Kataru, Eto bi zbog svega ovoga mogao da bude kažnjen.

 

0
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter