1
Domaći fudbal

Nenad Lalatovic Radnicki Nis - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 23.10.2022. Nis Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

LALATOVIĆ RADI ONO ŠTO JE I OBEĆAO: Četvorica napustila Radnički iz Niša – Rekonstrukcija igračkog kadra na Čairu!

Objavljeno: 24.11.22 u 18:07

Radi ono što je najavio.

Nakon poslednjeg kola Superlige Srbije, trener niškog RadničkogNenad Lalatović najavio je veliku čistku u igračkom kadru. Samo nekoliko dana nakon kraja jesenjeg kola, tim sa ‘Čaira’ oprostio se od četvotice igrača, a u pitanju su: Nikola Aksentijević, Branislav Tomić, Lazar Đorđević i Nikola Stajić.

VESTI IZ SUPERLIGE:

Rekao je takođe Lalatović da će nekolicina igrača i stići u Radnički tokom zimskog prelaznog roka, pa se može očekivati pravi ‘haos’ u Nišu.

Svakako da uprava nije zadovoljna učinjenim u jesenjem delu sezone, jer su krenuli sa najvišim ambicijama, ali prosto nije išlo. Rastanak sa Sivićem, dolazak Lalatovića i rekonstrukcija igračkog kadra za ‘spas’ ove sezone. Radnički je trenutno 13. na tabeli Superlige Srbije sa 17 osvojenih bodova.

0
1

1 Komentara

  1. Novi kontingent balvana i ostale drvne građe, nedvosmisleno pristiže… TraLalatović Trading company 😉

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter