0
Evrokupovi

Foto: Twitter/Screenshot

GULIT SE PRISETIO LEGENDARNOG DUELA SA ZVEZDOM: Igrali smo protiv veoma snažnog tima, ali to je bila utakmica naših života! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.22 u 19:37

Ako nikada niste čuli ništa o ovom meču (dvomeču ili tromeču), definitivno niste zaljubljenik u fudbal, a Rud Gulit se na Festivalu sporta u organizaciji milanske Gazete prisetio zanimljivog događaja sa beogradskog dvomeča.

Započeo je Gulit priču o čuvenoj magli, koja je odložila meč za 24 sata.

„Kad se igralo po magli bio sam na tribinama. Sećam se da niko nije video gol koji je Zvezda dala. Ta magla je bila tako čudna… Izgledalo je kao da se nekakav džinovski tepih spušta na stadion. Kao da je neko to uredio“ bili su njegovi utisci sa prve utakmice, a onda se dotakao i drugog meča.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Sećam da su mi doktori rekli kako zbog povrede neću moći da igram više od 40 minuta. Pred meč sam izašao na travu i video sve te navijači. Urlali su. Ali hteo sam da osetim tu njiovu emociju. Dali su mi snagu. Negde pred kraj prvog dela utakmice Donadoni se sudario sa protivničkim igračem i pao. Progutao je jezik, umirao je… Svi su bili uplašeni. Bilo je baš ozbiljno. Spasao ga je Zvezdin doktor. Posle su ga prevezli u bolnicu. Tokom pauze između poluvremena bili smo potreseni. Imali smo taj gol koji smo postigli, lopta je bila u golu, ali sudija nije video… Onda se dogodio ključni trenutak: u pauzi smo čuli spikera kako nešto govori i pominje Donadonijevo ime. Ceo stadion je zviždao. Onda su nam preveli. Spiker je govorio da je Roberto dobro, da je van životne opasnosti. A oni zvižde! To nas je razljutilo. Bili smo rešeni da pobedimo. Da, igrali smo protiv veoma snažnog tima, ali to je bila utakmica naši života. I pobedili smo nakon penala“ zaključio je čuveni Gulit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter