0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

VEZISTA IMA NOVI KLUB: Isko posle rastanka sa Realom pronašao novi angažman i neće napustiti Španiju

Objavljeno: 09.08.22 u 10:28

Bilo je priča da bi mogao da ostane u Madridu, ali se to ipak nije desilo.

Španski fudbaler Isko, novo je pojačanje Sevilje. Klub iz Andaluije je saopštio da je potpisan dvogodišnji ugovor sa njim. Kako je Sevilja saopštila, Isko je prošao sve neophodne lekarske preglede i testove, a u klubu je doašo kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Madriđanima.

Ovaj vezista je karijeru počeo u Valensiji, potom je igrao i za Malagu, odakle je 2013. godine stigao u Real Madrid, za koji je odigrao 353 utakmice i postigao 53 gola. Ima osvojene dve titule u Primeri, pet u Ligi šampiona, četiri svetska klupska prvenstva, tri Superkupa Evrope, Kup kralja i tri Super kupa Španije.

Isko je treće pojačanje Sevilje ovog leta, pošto su u klub došli odbrambeni igrač Markao iz Galatasaraja i levi bek Aleks Teles, na pozajmicu iz Mančester junajteda.

U novom klubu ga čeka Đulen Lopetegi, sa kojim je sarađivao u Realu, a nova sezona Primere počinje u petak, kada Sevilja gostuje Osasuni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter