0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

‘VI STE SLEDEĆI’: Veliki skandal u Prištini – Mapa sa pocepanom Crnom Gorom i zastava terorističke organizacije

Objavljeno: 15.07.22 u 08:24

Novi navijački ispad.

Dosta se govorilo o revanš utakmica prvog kola kvalfikacija za Ligu konferencija između Lipaje i Budućnosti, duela u kom su Podgoričani slavili sa ukupnih 4:2.

Početak meča kasnio je dva minuta, ali nije mogao ni da prođe bez incidenata. Domaći navijači su istakli transparent na kom je bila iscrtana karta Crne Gore sa ocepljenjim delom uz poruku: Vi ste sledeći. Ovo detalje prenele su ‘Vijesti’.

U pitanju je aluzija na Veliku Albaniju, dok gostujućim navijačima nije bio dozvoljen dolazak na utakmicu, iako su imali u planu da organizovano bodre svoj.

– Pozivamo mobilizaciju celog albanskog naroda, ne samo navijača Lapija. Uprava kluba odlučila je da ulaznice za revanš prodaje po pristupačnim cenama da bi stadion bio pun. Želimo da odgovorimo svima onima koji su u Podgorici pokazali mržnju ne samo prema nama, nego prema celom albanskom narodu, stajalo je u saopštenju podujevskog kluba pred ovu utakmicu.

Na kraju, provokacije nisu previše pomogle timu iz Podujeva, pošto je rezultat na kraju bio 2:2, uz dva gola Đukanovića za Podgoričane, dok su za Ljapi precizni bili Firmino sa penala i Kurtaj, dok je Alidemaj u 94. minutu promašio drugi penal za

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter