0
Košarka

FOTO: OKC THUNDER/ Twitter

DOBRA PARTIJA POKUŠEVSKOG: Igrao na ‘petici’ i bio dvocifren (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.22 u 09:27

Odličan debi za mladog košarkaša.

Košarkaši Oklahome ubedljivo su savladali Jutu rezultatom 98:77 u prvom meču Letnje NBA lige.

U startnoj postavi Tandera našao se Aleksej Pokuševski, koji je, zanimljivo, na ovoj utakmici igrao na poziciji klasičnog centra. I nije se uopšte loše snašao, srpski košarkaš je za 20 minuta upisao 11 poena (3/10 iz igre, 1/5 trojke) uz četiri skoka i dve asistencije. Imao je Pokuševski i manjih problema, nekoliko izgubljenih lopti, ali ostaje nada da bi mogao da šansu, ponovo dobije i kada krene sezona, jer je u finišu prošle, bio u drugom planu.

Više nego o njemu pričalo se o drugom piku sa ovogodišnjeg drafta Četu Holmgrenu koji zablistao  u svom debiju za 23 minuta upisao isto toliko poena, sedam skokova, šest blokada (rekord Letnje lige) i četiri asistencije. Vratio se i Džoš Gidi koji je ostvario dabl-dabl učinak od 14 poena i 11 asistencija. Dvocifreni su još bili i Vilijams sa 17, te Dieng sa deset poena.

(VIDEO:YouTube/EnsigneHoops)

Na drugoj strani, Snid je ubacio 15, Homeslej je dodao 12, Batler i Robinson po 10, dok Boriša Simanić nije ulazio u igru, a kao ni Filip Petrušev za Filadelfiju u njihovom porazu od Memfisa 103:99.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter