0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PONOVO HAOS U LJUBLJANI: Navijači Olimpije izbacili novog trenera sa konferencije za medije – žele Prosinečkog nazad! (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.22 u 09:36

Nisu mu pružili podršku.

Nakon što je Robert Prosinečki otišao iz ljubljanske Olimpije, klub je brzo reagovao i pronašao njegovu zamenu. U pitanju je Albert Riera proslavljeni fudbaler, koji je tokom igračke karijere nastupao za neke od najvećih evropskih klubova.

Naime, on je juče trebao da bude predstavljen kao novi trener slovenačkog tima, ali mu najvatreniji navijači to nisu dozvolili. Oni su došli u salu i u bukvalnom smislu oterali Španca, rekavši mu da je nepoželjan.

Navijači Olimpije, iz sveg glasa su podržali Roberta Prosinečkog, ali je klub imao šta da mu kaže. Oni su se prvi oglasili saopštenjem rekavši da je Prosinečki odlagao treninge, kao i da je pio i kockao do ranih jutarnjih časova.

Posle toga i sam trener je održao konferenciju za medije, gde je oštro demantovao sve tvrdnje, istakavši da su ljudi u klubu „lažovi i prevaranti“. Na toj konferenciji prisustvovali su i navijači Olimpije, koji su skandirali Prosinečkom „Veliki Žuti“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter