0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

MALO JE FALILO DA ISKLJUČE JOKIĆA: Pružio je možda i najbolju partiju u karijeri, a i dalje nema pravedan tretman kod sudija! (VIDEO)

Objavljeno: 20.01.22 u 12:18

Morali su da ga smiruju.

Najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić, sinoć je odigrao fantastičan meč u kojem je Denver slavio protiv Klipersa rezutlatom 130:128 nakon jednog produžetka. Srpski centar je zabeležio 48 poena, 14 skokova i 10 asistencija, ali i pored toga, deluje da i dalje ne dobija zaslužen tretman kod sudija.

Malo je falilo da Jokić bude isključen sredinom 3. četvrtine, što bi tok meča zasigurno totalno promenilo. Centar Denvera je želeo objašnjenje za jednu čudnu odluku arbitara, a tom prilikom je zaradio tehničku. To je Jokića još više razljutilo, a na kraju ga je smirio trener Majk Meloun.

Naime, sporna situacija desila se kada je srpski centar bio u reketu protivnika okružen trojicom košarkaša Klipersa. Jedan od njih, pao je na parket, a pritom je ometao Jokića, udarajući ga po nogama, dok sudije to nisu okarakterisale kao faul. MVP lige se nakon meča osvrnuo na pomenuti detalj rekavši da je bio ljut.

– Bio sam ljut jer me je uhvatio za nogu dok sam pokušavao da šutnem, istakao je Nikola Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter