0
Evropske lige

FOTO: GNK Dinamo Zagreb

BALKAN SE TRESE, ARSENAL MEĐU ZAINTERESOVANIMA: Premijerligaši zainteresovani za njega, prošle sezone uništio velikana!

Objavljeno: 20.01.22 u 11:40

Krilni napadać na radaru tima sa severa Londona!!

Mislav Oršić, krilo Dinama iz Zagreba, na putu je da u svojoj 29. godini napravi ogroman korak u karijeri i otisne se u Premijer ligu. Nakon što je na Maksimiru demolirao Totenhem i Žozea Murinja, Oršić je imao brojne ponude na stolu od brojnih evropskih klubova. Ipak ostao je u Zagrebu, ali kako ‘The Sun’ piše na adresu ‘Modrih’ je stigla nepristojna ponuda.

Tačnije, Arsenal je zainteresovan za usluge hrvatskog krila, i pominje se cena od oko 12 miliona evra, što je za gotovo sve klubove sa ovih prostora nezamislivo, ali ne i za Dinamo. Takođe u priči se pominje i Barnli, kojem bi Oršić bio izuzetno važan nakon odlaska jednog od najboljih igrača u Njuksl, Krisa Vuda.

 

On je ove sezone postigao 10 golova u svim takmičenjima i ima 4 asistencije, a jednom je upravo postigao fantasičan gol protiv rivala Arsenala iz Londona, Vest Hema. Podsetimo se kako je ta majstorija izgledala:

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter