0
Evropske lige

FOTO: @CordobaCF_ofi/ Twitter screenshot

IZNENAĐENJE: Gudelj pojačao lidera četvrte španske lige! (FOTO)

Objavljeno: 13.01.22 u 15:55

Ponikao je u redovima Brede!

Doskorašnji defanzivac Kadiza, Dragiša Gudelj, novi je fudbaler Kordobe! Lider četvrtog ranga takmičenja u Španiji iskoristio je priliku da u svoje redove dovede Srbina kao slobodnog igrača. Ugovor je potpisan do kraja tekuće sezone.

Gudelj je nedavno raskinuo saradnju sa Kadizom. Defanzivac (24) odigrao je 31 utakmicu u toku dve prethodne sezone, za drugi tim španske ekipe.

Dragiša je mlađi brat istaknutog reprezentativca Srbije, Nemanje Gudelja. Prve fudbalske korake napravio je u Bredi, da bi već kao omladinac stigao u Ajaks. Prvi profesionalni ugovor potpisao je u švajcarskom Volenu, iz čijih redova je kasnije stigao u Gimaraeš iz Portugala.

Gudelj je ove sezone postigao tri pogotka na 16 odigranih utakmica za Kadiz B. Kordoba je trenutno prvoplasirani tim u četvrtom rangu takmičenja i glavni je kandidat za ulazak u viši rang. Dragiša može da odgovori na više pozicija u timu. Primarno mesto je pozicija štopera, a ‘pokriva’ i mesto levog beka i defanzivnog veziste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter