0
Fudbal

FOTO: Youtube/ Screenshot

SRPSKI TRENER OSUĐEN NA 10 GODINA: Nekada je predvodio mladu reprezentaciju Jugoslavije!

Objavljeno: 19.10.21 u 18:10

Zločin izašao na videlo. 

Fudbalski trener Milutin Mićo Sredojević optužen je pred sudom za silovanje u Port Elizabetu u Južnoj Africi, pošto ga je prijavila i tužila radnica restorana u Volfson stadionu.

Prvobitno je bio osuđen na dve odvojene trogodišnje kazne zatvora, ali su obe preinačene na pet godina uslovno, pa srpski trener neće ići u zatvor, uz uslov da ne ponovi sličan prekršaj. Fudbalski savez Ugande potvrdio je da je Sredojeviću zaključena presuda, ali i da će on moći da vodi reprezentaciju afričke države do kraja ugovora.

Kada je optužen za silovanje bio je selektor Zambije, a ovaj slučaj ga je koštao posla, ali je samo 10 dana nakon što je „skinut“ sa mesta selektora Zambije postao selektor Ugande. Tokom početka trenerske karijere vodio je Palić, Spartak i Kulu od srpskih timova, a jedno vreme je bio deo stručnog štaba mlade reprezentacije Jugoslavije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter