0
Košarka

(190910) -- DONGGUAN, Sept. 10, 2019 (Xinhua) -- Bogdan Bogdanovic (C) of Serbia shoots a free throw during the quarter-final match between Argentina and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Dongguan, south China's Guangdong Province, Sept. 10, 2019. (Xinhua/Xue Yubin)

PRENOSI ZNANJE NA SAIGRAČE: Hit snimak iz Amerike, Bogdan na treningu ‘uči’ Kapelu kako da izvodi slobodna bacanja! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.21 u 11:15

Koga će da sluša, ako ne njega.

U novoj sezoni NBA lige, košarkaši Atlante staruju sledećeg petka, kada će odmeriti snage sa Dalasom. Pripreme se polako privode kraju, tako da igrači na treningu pokušavaju da nadomeste sve ono što im fali.

Jedan od najboljih šutera ove ekipe jeste srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović koji se trudi da svoje umeće prenese i na ostale saigrače.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vidi kako Bogdanović ‘uči’ Klinta Kapelu da što bolje savlada šut sa linije slobodnih bacanja. Švajcarac ima veliki problem sa bacanjima, a prosek u karijeri mu je veoma loš – nešto više od 50 odsto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter