0
Fudbal

foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

JUNAK ‘ORLOVA’ VERUJE U PLASMAN NA SP: Moćne reči srpskog napadača pred odlučujući meč sa Portugalom – ‘Što bi oni imali veće šanse od nas?’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.10.21 u 08:19

Srbija je sinoć ostvarila važnu pobedu.

Izabranici Dragana Stojkovića savladali su Azerbejdžan rezultatom 3:1 u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta. Dominirala je Srbija tokom celog meča, postiga tri gola, a utisak je da su ‘orlovi’ mogli da stignu do još nekog pogotka.

Dvostruki strelac za našu reprezentaciju bio je napadač Fiorentine, Dušan Vlahović, koji je još jednom pokazao o kakvom se golgeteru zapravo radi.

Dominirali smo tokom cele utakmice. Stvorili smo veliki broj šansi, ali iskoristili smo na kraju samo tri. Mislim, moglo je da bude više, ali najbitnije je da smo pobedili i uzeli tri boda i da idemo na to finale u Portugaliju. Nikad nisam zadovoljan, kada se zadovoljiš više nije to-to. Težim ka tome da nikad ne budem zadovoljan i da iz svega izvučem maksimum. Mogao sam bolje danas naravno, ali tako se završilo – izjavio je Vlahović nakon utakmice.

U novembru, našu reprezentaciju očekuje odlučujući meč protiv Portugala za direktan odlazak na Svetsko prvenstvo.

– Uvek smo bili svesni svog kvaliteta, uvek je falilo nešto. Sada smo svi “namestili” i imamo podjednake šanse kao oni. Što bi oni imali veće šanse od nas? Samo da odemo hrabro, da probamo da odigramo dobru utakmicu i odemo na Mundijal što bi bio veliki uspeh za sve nas – rekao je Vlahović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter