0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

LAZAR KOJIĆ ZA HOTSPORT: ‘VAR je doneo regularnije prvenstvo! Napredak je najprijatnije iznenađenje!’

Objavljeno: 26.09.21 u 08:55

Utakmica vrednija od tri boda biće odigrana u ponedeljak na novosadskom Karađorđu!

Proleter je nakon nešto sporijeg starta u Superligi, uspeo da savlada ekipu subotičkog Spartaka na gostujućem terenu.. To je druga ovosezonska pobeda za tim sa Slane Bare, nakon što su prethodno slavili u Nišu nad Radničkim.

Za igrača utakmice u duelu sa Spartakom, navijači i celokupna fudbalska javnost, izabrali su Lazara Kojića, koji je gospodario sredinom terena.

Lazar Kojic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter v Partizan
Novi Sad, 17.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Duel sa Napretkom igra se u ponedeljak, a ulaz će biti besplatan!

Pobeda nad Spartakom, jako bitna za moral tima.. Kako si ti zadovoljan svojom, a kako timskom igrom?

LK: ‘Sigurno da nam jako puno znači ova pobeda, bila je jako teška utakmica protiv odlične ekipe, vrlo otvorena sa dosta prilika. Mislim da smo zaslužili pobedu i na kraju smo to i ostvarili. Odigrali smo jednu odlicnu utakmicu, imali smo jaku energiju i svi od prvog do poslednjeg smo doprineli da odemo iz Subotice sa tri boda.’

Lazar Kojic (R) and Danilo Pantic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter v Partizan
Novi Sad, 17.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Za sada ste slavili samo na gostovanjima, da li je došlo vreme da na domaćem terenu obradujete navijače?

LK: ‘Jeste, nažalost, imali smo prilike da pobedimo kući, u nekim utakmicama se jednostavno nije dalo, svakako je sve to iza nas. Nadam se da ćemo već u ponedeljak upisati prvu pobedu kod kuće.’

Aleksandar Katai Nenad Krsticic Crvena Zvezda – Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

U goste vam dolazi Napredak, ekipa koja igra sjajno od starta sezone.. Gde vidiš da su vaše šanse?

LK: ‘Napredak je za mene lično najprijatnije iznenadjenje prvenstva, igraju stvarno lep fudbal, imaju dosta kvalitetne pojedince. Mislim da će biti lepa utakmica i nadam se naravno našoj pobedi.’

Aleksandar Katai Crvena Zvezda – Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Kako ti se čini VAR, ipak je ovo prva godina u kojoj se koristi i za sve igrače je to novina?

LK: ‘Definitivno da je VAR doneo regularnije prvenstvo, sada se svaka situacija proverava i ne može se desiti da sudiji nešto promakne. Nama su poništena već 2 ili 3 gola na odluke VAR-a, ali generalno mislim da je dobra stvar za srpski fudbal imati ga na nasim terenima.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter