0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

NOVI NAJKOV EKSPERIMENT: Inter predstavio vrlo zanimljivu treću garnituru dresova (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.21 u 20:30

Oprema predstavljena pod sloganom „braća i sestre sveta“.

Fudbalski klub Inter predstavio je danas svoju treću garnituru dresova, koji su izazvali dosta pažnje, budući da se drastično razlikuju od svih prethodnih garnitura koje je ovaj milanski klub ikad nosio.

Prva garnitura, plavo-crna sa zmijskim dezenom, ocenjena je kao pun pogodak od strane mnogih fudbalskih zaljubljenika, a biće interesantno videti kako će biti ocenjena oprema, predstavljena pod sloganom „braća i sestre sveta“.

Dres je crne boje, sa dodacima fluorescentne žute, narandžaste, zelene i plave boje.

-Treća garnitura dresa za sezonu 2021/22. inspirisana je inkluzijom i ravnopravnošću koje karakterišu Interov DNK od njegovog osnivanja. Dijagonalne linije na grudima predstavljaju prihvatanje različitosti i prevazilaženje svakog oblika diskriminacije. Cilj je ujedinjenje navijača Nerazura iz celog sveta, a osnivački princip kluba je ispisan unutar dresa i glasi ‘braća i sestre sveta’- ističu iz milanskog kluba.

Ovaj dres se, inače, sastoji 95% od recikliranih flaša, tako da šalje i ekološku poruku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter