0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open Belgrade 2021- Novak Djokovic, Hamad Medjedovic, Goran Ivanisevic trening Beograd, 22.04.2021.foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

POGODIO JE PRAVO U CENTAR: Ivanišević objasnio Hrvatima zbog čega je Novak često na meti napada!

Objavljeno: 09.08.21 u 20:00

Objasnio je Hrvatima zbog čega svi mrze najboljeg tenisera sveta.

Jedan od trenera Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, dao je intervju za ‘Večernji’ gde je otkrio zbog čega se srpski as često nalazi na meti kritičara.

Novak se u vrhu svetskog tenisa pojavio nakon Federera i Nadala, kada su oni već stekli veliki broj navijača. Onda je došao jedan Balkanac i pomrsio im sve račune. Novak govori ono što misli, a to se mnogima ne sviđa. Govori pet jezika, ekstremno je inteligentan, sve ga zanima i ima svoj način života. Nekima se sviđa način na koji se hrani, nekima se ne sviđa, neki se smeju meditaciji kojoj je posvećen, dok on u to u potpunosti veruje. Divim mu se. Gledam ga ujutro kako sat i po vežba jogu, i to na jedan neopisiv, fascinantan način – rekao je Ivanišević u intervjuu za Večernji list.

Ivanišević nema dilemu oko toga ko je najveći teniser u istoriji ovog sporta.

Deo sam tima koji piše istoriju. Ako Đoković osvoji US Open ove godine i skupi sva četiri grend slema u istoj godini, ulazi u besmrtnost, u rang Roda Lejvera, iako je mnogo teže postići takav uspeh u 21. veku nego u Lejverovo vjeme kada su se tri grend slema igrala na travnatoj podlozi. Nije mu bilo lagano, pre pet ili šest godina niko nije mogao da zamisli da će Novak biti u situaciji da napravi taj istorijski podvig. Prošle godine krenulo je i ono bombardovanje po njemu nakon Adrija Tura, a ja i danas ne znam šta se tamo dogodilo. Celi svet ga je razapeo zbog šest slučajeva korone, a danas se veselimo kad ih ima samo hiljadu – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter