0
Fudbal

foto: Twitter screenshot

LOŠ START ZA KOMŠIJE: Engleska rutinski savladala Hrvatsku! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.21 u 17:04

Engleska savladala Hrvatsku u prvom kolu Evropskog prvenstva u fudbalu (1:0).

Derbi trećeg dana Evropskog prvenstva odigrali su Engleska i Hrvatska, a pobedu je odnela ekipa sa ostrva. Prvo poluvreme nije imalo previše zanimljivosti i obe ekipe su čekale grešku protivnika, te se na odmor otišlo pri rezultatu 0:0. Englezi su furiozno počeli drugo poluvreme, napali Hrvate a  ta inicijativa se isplatila. Odlično je prošao Kalvin Filips, izbacio dva igrača i poslao sjajnu loptu u prostor za Rahima Sterlinga koji je bez problema postigao gol.


I nakon primljenog gola Hrvati nisu uspeli da zaprete. Izgledali su statično i gubili veliki broj duela na sredini terena. Dobru priliku je imao Mejson Maunt koji je sjajno šutirao iz slobodnog udarca,ali je lopta otišla malo preko gola. Imala je Hrvatska šansu da dođe do izjednačenja u poslednjim momentima meča ali je Brekalo šutirao preko gola.

Engleska je ovom pobedom došla do prvog mesta u grupi D, a drugi meč između Češke i Škotske igre se sutra. Hrvatska sada mora da juri pobede u naredna dva meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter