1
ATP

foto: Twitter screenshot

GRK PONAŠANJEM POKAZAO MANJAK FER-PLEJA: Pokušao nesportskim potezima da poremeti Novaka!

Objavljeno: 13.06.21 u 18:41

Cicipas nesportskim ponašanjem pokušava da ometa Novaka.

Stefanos Cicipas i Novak Đoković igraju finale Rolan Garosa. Grčki teniser je vodio sa 2:0 u setovima, ali je Novak u trećem setu zaigrao znatno bolje, a to se nije svidelo Cicipasu te je krenuo da se ponaša nesportski. Trenutno je 2:2 u setovima.

Prvo je pokušao da ukrade poen Novaku u drugom setu pokazujući pogrešan trag, pa je sudija morao da silazi i pokaže mu gde se nalazi pravi trag i dodelila poen Đokoviću. Zatim je u još par navrata pokušavao da sugerisanjem promeni sudijsku odluku u svoju korist i pokazivao nezadovoljstvo kada bi mu se reklo da nije upravu.

Nakon gubitka trećeg seta uzima pauzu za masažu fizioterapeura kako bi uspeo da omete Novaka. To mu nije pomoglo jer je Đoković zaigrao još bolje. Kulminacija je bila tokom četvrtog seta gde je počeo da pravi duže pauze između gemova, tačnije da sedi na svojoj klupi iako je Novak već bio spreman da servira.

Ovim je Cicipas pokazao manjak fer pleja i da na nesportski način pokušava da poremeti Novaka. Ipak, to ne utiče toliko na našeg tenisera.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter