0
Ostali sportovi

FOTO: Youtube/Screenshot

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA TRESE CRNU GORU: Bivši vaterpolista Zvezde i Partizana urinirao po crkvi, policija odmah reagovala!

Objavljeno: 04.05.21 u 12:11

Šokantne vesti nam stižu iz Crne Gore.

Bivši vaterpolista Crvene zvezde i Partizana, Danilo Adžić, glavni je akter ogromnog skandala koji se desio u noći između nedelje i ponedeljka.

Nekadašnji vaterpolista, a sada odbornik Demokratske partije socijalista, urinirao je na ulaznim vratima crkve Svetog Nikole u Kotoru.

PROČITAJTE JOŠ: ‘SAD SE POKLONI’: Lukaku dočekao svojih pet minuta, pa ponizio Ibrahimovića kao niko do sada!

U njegovom društvu bili su bivši fudbaler Bokelja Miloš Banićević i karatista Danijel Krivokapić.

Prema najnovijim informacijama, nakon uriniranja, vaterpolista je sa njegovim društvom vređao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

– Odmah je na lice mesta upućena patrola koja je u blizini. Ispred kafe bara ‘Karampana’ primetili su nekoliko lica, da bi se ta grupa udaljila trčećim korakom kada su opazili policajce. Nakon obavljenog razgovora sa I. K. i predočenog snimka sa lica mesta, operativnim radom došlo se do podatka da su na trgu bila prisutna četiri lica. Tri lica su obezbeđena i od njih su prikupljena obaveštenja – navodi se iz Uprave policije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter