8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BRUTALAN START SUME! Nesportski potez fudbalera Partizana, nastradao Sanogo! (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.21 u 19:50

U toku je 164. večiti derbi, a kao i na svakom meču Zvezde i Partizana nisu izostale ni čarke, ali i nesportski startovi.

Jedan takav prekršaj dogodio se kada je Suma faulirao Sanoga, a ubrzo nakon toga je izbila opšta tuča na terenu.

Sanogo je pao na teren, a Suma se poneo totalno nesportski i udario fudbalera Zvezde dok je ovaj ležao na travi, a potom je nastala gužva.

0
0

8 Komentara

  1. Zasto niste tako pisali kad mu je Sotonaogo oko izbijao prstom!? Vi ste bolesni,ajdni mali cergari, nepristojni cistaci wca! Sram vas bilo I nesto slavite, jadna gamadi?! Trebalo je tri komada da fasujete. Imali ste ludu srecu ,ali ako, i bog ume biti pozitivno pristrasan,pazi on slabije! A titula, hm, to je iz onog kad ti kadija tuzi i sudi. E, to je ta vasa titula. Dodje neko vreme, cudno i ludo,ali proci ce. A onda se pricuvajte nove serije od sest ili vise sampionata za redom!

    0
    0
    Odgovori
    • Dakle, da imaš i malo mozga, Nevoljin sine, video bi da ja ovaj čovečuljak Sanoga namerno zgazio, a Sanogo njega nije namerno udario u oko. ALi šta vredi bojašnjavati Jugoslovenima koji đive u svom paralelnom unicverzumu. Jel’ ti hladno?

      0
      0
      Odgovori
  2. kakav tim moze biti ako u njemu igraju Jojic,lazar Markovic,Obradovic,Miljkovic,Stojkovic.Odgovor je NIKAKAV.Stanojevicu bi bilo bolje da se bavi poljoprivredom jer za fudbal nije.

    0
    0
    Odgovori
    • Jojić je naš najbolji fudbaler. Suma je promašaj jer igra na ko na baterije po 5 minuta dobro svaku petu utakmicu.

      0
      0
      Odgovori
    • Sram te bilo , zar nemaš iole morala i ne stidiš se napisanih teči ?? A Miljkovićev start đonom na Falćinelija , i to je slučajnost ? Nikada niste ni mogli da budete pravi navijači , jer navijate za inozemni klub !!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter