0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Bogati četvrtak je pred nama, verujemo u Liverpul i goleadu u Rimu

Objavljeno: 21.01.21 u 10:42

Današnja ponuda je veoma interesantna, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija za vas.

21.00 Liverpul – Barnli

Šampion juri odbranu titule, a kako nije dobijao derbije na svom stadionu, onda to definitivno mora da čini u ovakvim malim utakmicama. Tim Jirgena Klopa ima šest bodova manje od Mančester junajteda, uz utakmicu manje, tako da bi osim tri boda, Liverpul trebalo da ih osvoji vrlo samouvereno zarad nastavka sezone. Barnli nije tim koji može puno problema da napravi, posebno na strani gde je jedan od najgorih u Premijer ligi.

Predlog: 1&3+ (1,70)

21.00 Genk – Gent

Genk se bori za titulu, a Gent ponovo krizira posle par dobrih utakmica. Svemu je prethodio krah u Ligi Evrope koju su završili kao poslednji u grupi. Iskusni Vanhazebruk ponovo je prvi trener, ali nema čarobni štapić. Genk je posustao iako Onuaču (19/19) igra u strašnoj formi pa će sa njim gosti imati najviše problema. Ipak, nije jedina opasnost jer se golovima ističu Ito, Bengonda i Desers.

Predlog: 1&2+ (2,60)

21.15 Lacio – Parma

Ukoliko Lacio savlada ‘krstaše’, ide u Bergamo na veoma neizvesnu kup utakmicu protiv Atalante u 1/4 finalu. Poznato je da Ćiro Imobile i saigrači u ovom takmičenju uvek ostvaruju dobre rezultate. Ne verujemo da su im ove godine manje ambicije i apetiti. Zbog toga će Parma biti na mukama, a trener D’Aversa (nasledio Liveranija) još uvek upoznaje ekipu.

Predlog: I1+&II1+ (2,00)

21.30 Eibar – Atletiko Madrid

Može li Marko Dmitrović da zaustavi zahuktali Atletiko Madrid u šampionskom pohodu? Teško je reći, jer zbog celokupne serije u kojoj se nalaze ‘jorgandžije’, moramo im dati prednost i ovog puta. Na Ipurui će biti bez Muse Dembelea, Marija Hermosa, Kokea i suspendovanog Kirana Tripijea, dok će domaćin morati bez dvojice defanzivaca Roberta Koree i Kotea. Ogromna je prednost Atletika, imaju prostora za kiks, ali ga sigurno Dijego Simeone ne želi.

Predlog: Ki2 (1,77)

UKUPNA KVOTA 15,65 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter