0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

SLAVOLJUB ĐORĐEVIĆ ZADOVOLJAN USLOVIMA U ANTALIJI: „Novajlije i momci koji su na probi odlično se uklapaju!“

Objavljeno: 18.01.21 u 23:06

Drugi deo zimskih priprema za nastavak prvenstva ekipa Radnika realizuje u Antaliji.

Ekipa iz Surdulice u Antaliju je krenula 15.januara i biće tamo do kraja meseca. U ovom periodu odigraće i tri kontrolna meča: protiv Himkija 20. januara, sa Dinamom iz Tbilisija 23. januara i protiv Rukhe 27.januara.

Stručni štab superligaša iz Surdulice, predvođen strategom Slavoljubom Đorđevićem zadovoljan je uslovima i atmosferom u ekipi.

–  Uslovi su nam više nego odlični, tok priprema se odvija po planiranom i što je najbitnije svi smo zdravi i jako dobro radimo. Novajlije i momci koji su na probi uklapaju se odlično, isto kao i momci iz našeg podmlatka. A što se tiče atmosfere, čista desetka – izjavio je trener Đorđević.

FOTO: FK Radnik Surdulica

U Antaliju sa ekipom Radnika jedino nije krenuo prvi strelac Super lige Srbije, Milan Makarić, ali iz opravdanih razloga.

Na poziv stručnog štaba reprezentacije Srbije priključio se državnom timu koga čine igrači Super lige.  On je sa reprezentacijom otišao na Američku turneju gde će odmeriti snage protiv Dominikanske Republike i Sjedinjenih Američkih Država.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter